Kruidengeneeskunde

Kruiden maken onderdeel uit van de Natuur en van de werkelijke wereld waarin we leven. Zij zijn veel belangrijker voor onze gezondheid en ons welzijn dan de officiële media ons willen doen geloven. Gingen onze ouders nog met de gifspuit aan de gang om hen te weren, worden de jongere generaties gelukkig al meer wakker en bewust van hun onschatbare waarde.
Bijvoorbeeld de Paardebloem of het Madeliefje hebben beiden een geel hart als een zonnetje.
Zij zijn om die reden goed voor de organen in het 3e chakra, de Zonnevlecht, zoals de lever en de gal om maar iets te noemen. Reserveer ruimte voor hen in je tuin of pluk hen in de Vrije Natuur en weet dat je voorzien wordt van de benodigde vitaminen en mineralen om je lichaam te reinigen, voeden en herstellen. Wat dacht je bovendien van je gemoed als je hen ziet stralen in de zon of op glanzen in de regen? Hele gedichten zijn erover geschreven. 
In de loop van de tijd zal ik kopjes als hormonale klachten, gewrichtsklachten of stress in gaan vullen met wat ik aan kruiden weet om je te helpen de pijn te verlichten of herstellen.
Ook zal ik dit verluchtigen met lekkere kruidenrecepten.

 

Natuurlijke voedingssupplementen.

Omdat de oorzaak van ziekte vooral ligt op het gebied van diverse soorten stress en oude blokkerende gedragspatronen,help ik die als eerste uit jouw systeem. 

Verder zijn 100 % natuurlijke groenten, fruit en kruiden van levensbelang voor ons immuunsysteem.

Daar het momenteel nog niet mogelijk is om dit voor zoveel mensen te realiseren, werk ik ook met 100% natuurlijke voedingssupplementen, die werkelijk opmerkelijke resultaten opleveren als genezing van ziekten als kanker, suikerziekte of Alzheimer.

Mijn ervaring met dit supplement is dat het ontgiftend werkt en dat het helpt belangrijke verbindingen te herstellen, verder dat het aardend en herstellend inwerkt op je hele lijf en welbevinden.
Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan eens de lezingen over je immuunsysteem en glycobiologie. Mail me of kijk op de activiteitenpagina.