FAMILY REPAIR: Over macht, onmacht en authentiek jezelf kunnen zijn.

CONTROLE

Ieder mens wil bij machte zijn om zelf zijn, haar leven te kunnen bepalen. Toch ligt niet alles binnen je macht, want hoe graag we ook alles onder controle willen houden, gebeuren er altijd verrassingen, waardoor we ons letterlijk over moeten geven aan wat zich onverwachts aandient.

LOSLATEN

Vaak zien we er naderhand toch wel een voordeel in en zijn we blij dat het toeval ons te hulp schoot. Zo komt het bv dat je na een zoveelste mislukte sollicitatiepoging wanhopig wordt en er geen zin meer in hebt. Dan laat je het los...en komt daarna nou net die baan of kans vrij, die mega leuker is dan al die andere bij elkaar.

ADRESSEREN

Loslaten doe je ook met een brief, die je op de post doet, je hebt m geschreven en geadresseerd verstuurd en dan vindt hij zijn weg vanzelf naar de bestemming.

FLOW

Het adres of doel kun je opschrijven of uitspreken en meestal doe je dit omdat je hier zin in hebt. Gewoon zoals het vanuit je hart of verlangen opkomt, dan werkt het het meest krachtig.

ONDERDRUKKING EN VERKEERD GEBRUIK VAN MACHT

Moet je het echter opschrijven of bepalen omdat het hoort, vanuit wat je opgelegd wordt vanuit je omgeving of cultuur, dan levert het je niet het plezier en voldoening op, die je nodig hebt om je gelukkig of in harmonie met jezelf te voelen.

STRESS, DEPRESSIE, BURN OUT, ZIEKTE

Je kunt er een heel eind mee komen, maar het geeft je op den duur een gevoel van onvrede, zwaarte, stress en als je het tegen beter weten in maar vol blijft houden, depressie of ziekte.

ZELFVERTROUWEN

Daarom is het reuze belangrijk dat je voldoende zelfvertrouwen meekrijgt of leert ontwikkelen om vanuit je verlangen of flow te leren leven. Je jezelf geen gedrag laat opleggen, dat jouw hart of je geweten kwetst of tekort doet. 

AUTHENTIEK KUNNEN ZIJN, GELUK ERVAREN

Door steeds beter te luisteren naar je hart, je geweten en je lichaam, kun je steeds fijner afstemmen wat JIJ voelt dat bij je past en door hierin jezelf of authentiek te zijn, kom je zodoende makkelijker tot harmonie en geluk.

GEWELDLOZE COMMUNICATIE, KEUZES, ZELFVERANTWOORDELIJKHEID

Door via de ik-vorm te communiceren over jouw keuzes, verwijt je niemand iets, neem je verantwoordelijkheid voor jezelf en houd je de eer aan jezelf. De kunst is juist ook kwetsbaar te durven zijn!

BLOKKADES VIA OUDE PATRONEN LEREN LOSLATEN...

Omdat we in de oude tijd gewend waren naar een gezag buiten onszelf te luisteren en te gehoorzamen, raakten we verstrikt in hokjes en vakjes. De stress, eenzaamheid, ziektes en manipulaties die daaruit voortvloeiden, willen we toch niet langer meer toelaten?

WORKSHOPS IN LOSLATEN EN LEREN VERTROUWEN OP JEZELF.

Via een SYSTEEMOPSTELLINGWORKSHOP kun je ballast van oude patronen, die je be of onbewust nog draagt, teruggeven naar waar ze vandaan komen.

Op zaterdagmiddag 20 juli gaan we hiermee aan de slag. Jouw thema opstellen: €55,-  Representant zijn voor een ander: €22,- 

 

INTUITIEF SCHRIJVEN, DROOMWERK OF BEELDEND BEZIG ZIJN

Dit helpt om gebeurtenissen te verwerken en om in beter contact te staan met jezelf, waardoor je ook de ander beter kunt begrijpen.  Elke donderdagmorgen van 9:30 - 12 uur bij Praktijk Fenisx-Dolfijn.     ( bij voldoende belangstelling kan er ook een avondgroepje gestart worden.) €15,- per keer. 

ZELFHELEND VERMOGEN

In deze workshop leer je diverse heelmethoden om jezelf te kunnen behandelen bij ziekte, stress of depressie. Ook stukjes NLP en zelf hypnose.  Zaterdag 14 september 2019 van 10:30 -15:30 uur. Kosten €55,- incl.lunch met soep en broodjes.

INDIVIDUELE THERAPIE

Door direct aan jouw uitdaging(en) te werken, kun je het vlot en  helemaal op jou afgestemd oplossen. Kosten hypnotherapie: €77,- voor 1 a 1 1/2 uur. Reiki/ Ontspanningsbehandeling €55,- p/uur.

OPGAVE

via het opgave formulier op www.fenix-dolfijn.nl, info@fenix-dolfijn.nl of via een apje naar Hridaya/Gertruud op 06-27621951