Familie/ Systeemworkshop

FAMILYREPAIR  

Familyrepair staat voor het verbeteren van de band met een of meer van je familieleden. 
De familie is nl de basis van je leven en de mooiste en  onvoorwaardelijkste liefdesband begint met die tussen moeder en kind.
Ook die met vader en de andere familieleden is heel belangrijk.
Op zijn gunstigst vorm je samen een warm elkaar ondersteunend netwerk, een genetische database bovendien, terwijl je heus elkaar's deur niet plat hoeft te lopen.
Mensen kunnen ook trots zijn op een bepaald familie- erfgoed, kwaliteiten, of een bepaald ambacht, dat al enige generaties voortgezet wordt.
Het is belangrijk dat je trots mag zijn op je afkomst en al zitten er, zoals overal, gerust nog haken en ogen aan, kun je er hier in elk geval op jouw manier mee om leren gaan. Ook kan een vriend of vriendin meer aanvoelen als familie dan je broers of zussen. Deze banden liggen meer op het spirituele vlak, want behoren vaak tot je zielenfamilie. Dat kan ook gerepareerd als je dat wenst.
Heel wat kapotte of verstoorde familiebanden heb ik in mijn praktijk een stukje tot helemaal mogen helpen herstellen. Het gaat in de basis om onvoorwaardelijke liefde via eerlijkheid, waarachtigheid, gelijkwaardige behandeling, erkenning, begrip, vertrouwen en geweldloze communicatie. Daarom is hierop letten tijdens de opvoeding zo belangrijk!
Al heb je moeite met bepaalde opvoedkwesties ( opvoedingsvragen / opvoedingsproblemen) of last van een verstoorde relatie (ook bindingsangst/ bindingsstoornis, verlatingsangst), kun je ofwel een afspraak boeken via de site, ofwel een chatsessie coaching aanvragen. Of over een vraag mailen.  
Ook kun je mee komen doen aan een vd familiesystemische opstellingworkshops.
Boek hier: (komt binnenkort) of mail naar info@fenix-dolfijn.nl of app naar 0627621951.

 

 

Systeemopstellingworkshop 

Thema (vage) Ziekten en lastige leefgewoonten.

 

Allerlei klachten die je al heel lang hebt, kunnen

een uitdrukking zijn van een last die je draagt voor

iemand uit je systeem. Door te zoeken naar waar die

last vandaan komt, kun je in een familieopstelling

vaak die last terug geven aan degene bij wie hij

vandaan komt. 

Verder zou je als representant dat stukje stress kunnen oplossen, dat (een deel van) jouw klachten veroorzaakt.

kosten €55,- voor een opstelling

€22,-   deelname als representant 

locatie op afspraak


Artikelen