Over mij

Gertruud/ Hridaya vdf Reus (o.a. moeder van 3 volwassen zonen en docente (innerlijke) beeldende vorming.


ALL ROUND HOLISTISCH
Sinds halverwege de 90er jaren werk ik therapeutisch met mensen die diverse soorten trauma of stress hebben, zich ziek voelen of ziek zijn en een operatie of erger willen voorkomen.
Ik maak hierbij vanaf 2004 officieel gebruik van o.a.( Medische) Hypnotherapie, NLP, systemisch opstellingenwerk, Reiki en sinds 2015 ook via kruiden.
De oorzaak van ziekte ligt vooral op het gebied van diverse soorten stress en oude blokkerende gedragspatronen Die werken we in afstemming op jouw behoefte weg uit jouw systeem.

GENEZEN VAN KANKER!
In 1996 heb ik mezelf van kanker kunnen genezen door naast meer gezond en natuurlijk te eten vooral aan de slag te gaan met Reiki (= energie-heelmethode) en droomwerk.

REIKI EN DROOMWERK
Na de Reiki inwijding begon ik namelijk intensief te dromen en had buitengewoon veel dorst. Ik kreeg allerlei boodschappen via mijn dromen hoe ik mezelf moest veranderen om gezonder te kunnen leven. Door hier gehoor aan te geven knapte ik heel snel op. 

REIKI TRAINER
Daarna ben ik alle Reiki inwijdingen gaan doen en ben daar zelf trainingen in gaan geven.
Ook vele mensen mogen helpen 

REIKI / MEDITATIE AVONDEN
Waarbij je jezelf of elkaar kan behandelen.

DROOMDUIDING
Zelf krijg ik regelmatig dromen door met aanwijzingen.
Het onderbewuste spreekt via beelden en symbolen.
Ook jij kunt bij mij hierover ontdekken als je wilt.

HYPNOTHERAPIE/ NLP/ EMDR/ SIMONTONTHERAPIE/ REINCARNATIE-/ REGRESSIETHERAPIE.
Verder volgde ik een complete HBO-opleiding "met het onderbewuste werken" als hypnotherapie, Simontontherapie
bij de landelijk erkende academie Hypnos, welke ik in 2004 heb afgerond. 
Hier heb ik heel veel soorten lichamelijke alsook geestelijke  klachten mee leren verhelpen. Zie ook de reviews.

KRUIDENGENEESKUNDE
In 2015 heb ik een 3 jarige opleiding Kruidengeneeskunde als bijscholing afgerond en verder jarenlang allerlei soorten bij- en nascholing gehad.

Weet dat natuurlijke groenten, fruit en kruiden van levensbelang zijn voor je immuunsysteem. (Daarom kijken we eventueel ook in jouw tuin, welke wilde kruiden daar groeien om bv smoothies of elixers van te maken). 

Jarenlang ook lid geweest van de Nederlandse Beroepsvereniging ter bevordering van Alternatieve geneeskunde VBAG. AGBZnr 030390 en de RBCZ (register beroepsbeoefening complementaire zorg). Heb dit opgezegd, omdat het door van bovenaf opgelegde regelgeving en protocollen mijns inziens helaas niet meer over natuurlijke zorg gaat.

INDIVIDUEEL /  GROEPSWERK
Naast individuele begeleiding werk ik met mensen in groepen, waarbij het Zelfhelend vermogen centraal staat. Ook geef ik interactieve presentaties die gaan over gezondheid en welzijn. Zoals bv via volkswijsheid uit spreekwoorden.

HELENDE REIZEN

Sinds mei 2018 organiseer ik ook regelmatig inspirerende helende wellness reizen naar de Bosnische pIramiden, alwaar bijzonder heilzame energieen te ervaren zijn, waardoor je gehele gezondheid een reset en energy boost krijgt! 

Tenslotte organiseer ik af en toe een helende reis met kruiden door een echte sjamaan uit Colombia.

Op diverse wijzen werken aan je onderbewuste brengt zelfkennis, opschoning, gezondheid, heling en geluk.

 


Artikelen