Over mij

Gertruud vdf Reus (o.a. moeder van 3 volwassen zonen en docente innerlijke beeldvorming).

Sinds ik mezelf van kanker heb kunnen genezen in de 90er jaren via Reiki en onthullende dromen, werk ik als healer en Reiki trainer met mensen die diverse soorten stress hebben, zich ziek voelen of al ziek zijn en een operatie of erger willen voorkomen. Ik maak hierbij vanaf 2004 officieel gebruik van o.a. Hypnotherapie, NLP, systemisch opstellingenwerk, Reiki en sinds kort ook met natuurlijke voedingssupplementen.
Omdat de oorzaak van ziekte vooral ligt op het gebied van diverse soorten stress en oude blokkerende gedragspatronen,help ik die als eerste uit jouw systeem. Verder zijn 100 % natuurlijke groenten, fruit en kruiden van levensbelang voor ons immuunsysteem. Daar het momenteel nog niet mogelijk is om dit voor zoveel mensen te realiseren, werk ik ook met 100% natuurlijke voedingssupplementen, die opmerkelijke resultaten opleveren ter genezing van allerlei ziekten, zoals bij kanker, suikerziekte of Alzheimer!

In 2004 heb ik bij de landelijk erkende academie Hypnos, een vierjarige HBO opleiding tot hypnotherapeut en Simontontherapeut, afgerond. In 2015 heb ik een 3 jarige opleiding Kruidengeneeskunde afgerond.

Tevens ben ik lid van de Nederlandse Beroepsvereniging ter bevordering van Alternatieve geneeskunde VBAG. AGBZnr 030390 en de RBCZ (register beroepsbeoefening complementaire zorg).

Verder school ik mezelf regelmatig bij met de nieuwste ontwikkelingen op paramedisch gebied om "up to date" te blijven.

Naast individuele begeleiding werk ik ook met mensen in groepen, die via cursussen, lezingen, healingavonden of workshops aan zichzelf willen werken op het gebied van het immuunsysteem, Reiki (1, 2 of 3), het ontwikkelen van je paranormale vermogens, droomwerk of familiesystemische opstellingenworkshops.


Artikelen