Workshop systeemopstelling en Familyrepair...

Genetisch bepaalde ziekten, vage klachten, lastige gewoonten en family repair.

Elk mens, maar ook elke familie heeft zo zijn eigen manier of gewoontes als reactie op stressvolle situaties. Dit kan bijv. door het extreem naar buiten af te reageren of door het naar binnen te slikken en zo van binnen te verzuren en verharden. ( o.a. Gal- , lever- of nierstenen)
Wanneer generaties lang bepaalde zaken verzwegen of het voor jezelf opkomen nogal onderdrukt worden, of erger nog, streng afgewezen, kan de energie uit balans raken en in het laatste geval zelfs auto immuunziektes ontstaan. 

Een systeemopstelling kan dan helpen om de ziekte, blokkade of lastige gewoonte te helpen oplossen en veranderen in liefde, heelheid en vernieuwde kracht.

Zo bleek een generaties lange ziekte aan de darmen en de blaas te komen van een overgrootmoeder, die zich nogal streng en onderdrukkend gedroeg naar haar kinderen. Met name doordat ze een kind was verloren, er niet om heeft mogen rouwen ( je mag niet huilen of zeuren) kon ze haar gevoel naar haar andere kinderen niet meer laten stromen. De pijn van haar verlies en onverwerkte rouw werd zo onbewust generaties lang doorgegeven, wat resulteerde in vage onlustgevoelens, de gewoonte om belangrijke gevoelens te verdringen en blaas darmklachten bij een aantal van haar nazaten en zelfs de partners hiervan, die hielpen meedragen! Door deze pijn weer terug te geven aan waar het vandaan kwam, kon het familielid, dat de opstelling had aangevraagd, bevrijd van deze last, met een opgelucht gevoel en kalmere organen weer verder leven. Ook haar nageslacht was hierdoor verlost van deze energie.

Ook nieuwsgierig naar waar jouw pijn of ziekte vandaan komt? Of die lastige gewoonte cq het ongewenste gedrag van een dierbare? Kom dan naar de systeemopstellingworkshop van vrijdagavond 7 december a.s.
Een opstelling aanvragen kost €55,-
Meedoen als representant €22,- (incl. Koffie, thee en lekkers). 
Tijd: 13 - 16 uur
Kinderbalk 8 
1628 MC  Hoorn
Opgave via een mail naar info@fenix-dolfijn.nl 
Of een sms naar 06-27621951